Zomerkamp Korea 2018

Zomerkamp Korea 201827 Jul 21:00 - 10 Aug 00:00 - Incheon
Sangmukwan Hankimuye Headquarters

Route

We plaatsen dit met opzet zo vroeg, zodat je al vroeg kan beginnen met de voorbereidingen en het sparen voor je reis.

Ook in 2018 organiseert onze vereniging weer een reis voor haar leden naar Zuid-Korea. De reis duurt drie weken en staat nu gepland voor 27 juli t/m 17 augustus. Het is ook mogelijk om twee weken mee te trainen, maar de ervaring leert ons dat drie weken de ideale tijd is voor dit soort reizen.

De data en de prijzen zijn nog onder voorbehoud en vooralsnog gebaseerd op ervaringen tijdens vorige reizen naar Korea.

Verblijf
We zullen verblijven in zowel de dojang van meester Ko Sehwan in de stad Incheon als in het nieuwe hoofdkwartier van de World Hankimuye Federation op het platteland in de buurt van de stad Seosan. De steden liggen ongeveer op anderhalf uur afstand van elkaar.Training
Op doordeweekse dagen wordt er elke dag vier keer per dag getraind. De dag begint om zeven uur ‘s ochtends met de eerste training. Na het ontbijt volgt de tweede ochtendtraining. Na de lunch is er eerst tijd om te relaxen, later in de middag volgt de derde training. Na het diner wordt de dag afgesloten met een avondtraining. De trainingen duren gemiddeld twee uur.
Je traint dus acht uur per dag. Je krijgt les van de meesters Ko Baek-yong, Yang Yong-seok en Ko Se-hwan.
De nadruk ligt bij de trainingen op hankido en hankumdo. Daarnaast is er veel aandacht voor traptechnieken en valbreken.

Vakantie
Op zaterdag wordt er alleen ‘s ochtends getraind. De rest van de dag en op zondag zijn we vrij om uitstapjes te maken.
We zullen sowieso een bezoekje brengen aan de hoofdstad van Zuid-Korea, Seoel. Hier bezoeken we tempels, paleizen en andere populaire bezienswaardigheden. Een ander vast onderdeel van het programma is het beklimmen van een berg.
We zijn voornemens om de stad Gyeong-ju te bezoeken waar we kennis kunnen maken met oude Silla-rijk.
Ook is het de bedoeling om deze reis nou eindelijk eens een bezoek te brengen aan Caribbean Bay en Everland.© 2018 Siguez